Elke Wilssens

Elke Wilssens - Praktijk voor Shiatsu, 4 Dimensioneel Bodywork

Reeds vanaf jonge leeftijd verdiepte ik me in zaken als yoga, Tai chi, chi kung, vegetarisme, macrobiotiek,... en de hele filosofie en levenswijze hierachter.

Vanuit mijn interesse in natuurlijke schoonheidsverzorging en massage, volgde ik een opleiding tot schoonheidsspecialiste en enkele cursussen aromatherapie.

Tegelijkertijd kwam ik in contact met shiatsu en werd op slag verliefd!
Gepassioneerd en gefascineerd door de “magie”, waarheid en diepgang van dit soort lichaamswerk, en verbaasd over wat het in mijn eigen lichaam en leven veranderde, volgde ik een 3 jarige opleiding tot shiatsu therapeute in de toenmalige Du Mai school (nu Life Projects) in Hamme.

Ik vervolgde deze training met de intensieve 3 jarige opleiding tot 4 dimensioneel bodyworker. Ik combineerde dit met cursussen innerlijke structuur, Tao van de vrouw, yoga, ... en assisteerde 5 jaar bij de lessen shiatsu en 4 dimensioneel bodywork.

Vanuit mijn verlangen om ook andere mensen hierin te inspireren en te begeleiden, startte ik mijn praktijk op.
Na 10 jaar nam ik even een pauze om me volledig te kunnen overgeven aan mijn zwangerschap en daarna het moederschap!

Momenteel verdiep ik me verder in 'Alchemie van Bodywork' en assisteer ik bij de lessen 'Alchemie van de wijze vrouw', waarvan ik ook de oefenavonden begeleid.
Deze cursussen worden gegeven in het centrum van Life Projects te Hamme (meer info onder contact).

Ik beoefen en bestudeer ook al een 10-tal jaar intensief Oriëntaalse dans, of buikdansen.
Meer info hierover op www.soraya-buikdans.be Dit alles inspireerde me tot het ontwikkelen van een lessenreeks speciaal voor vrouwen 'Yin Flow'.
Meer info hierover vind je onder cursussen.