4 Dimensioneel Bodywork

Elke Wilssens - Praktijk voor Shiatsu, 4 Dimensioneel Bodywork

Is een krachtige methode waarbij de mens gezien wordt in zijn 4 niveaus: het fysieke, emotionele, mentale en spirituele.

Elke ziekte of onbalans vindt zijn oorsprong in één of meerdere van deze niveaus.
Om deze zo efficiënt en direct mogelijk te behandelen, wordt er in 4 Dimensioneel Bodywork met een brede waaier aan technieken gewerkt.
Op die manier wordt een behandeling volledig gecreëerd uit wat er op dat moment nodig is bij de patiënt.
De juiste techniek op het juiste moment.

Een aantal technieken die gebruikt worden zijn: shiatsu, chi nei tsang (het vrijmaken van stagnaties in de organen), cranio sacraal therapie, cosmic healing, visceraaltherapie, voetreflexologie, fascia (bindweefsel therapie), enz.

Tijdens een behandeling wordt jouw lichaams- intelligentie, energie en potentiëel terug wakker gemaakt.
Ik geef jou geen energie maar breng jouw energie terug in beweging.
Dit maakt je lichaam sterker en meer geaard (het fysieke) waardoor je emoties een basis krijgen om in te zinken en geharmoniseerd worden (het emotionele), je gedachten komen tot rust, worden helderder en je hecht minder waarde aan de nutteloze gedachtenstroom in je hoofd (het mentale), je voelt je terug meer verbonden met de natuur, je omgeving en de mensen rondom je.
Het wordt je duidelijker wat jij in dit leven te doen hebt (het spirituele).

Als dit allemaal terug meer in balans komt, gaan de meeste klachten vanzelf verdwijnen of krijg je inzicht in waarom die klacht zich bij jou manifesteert.
Durf te luisteren naar de boodschap van jouw klachten, durf je mentale controle los te laten!